<

У Володимирі-Волинському, Нововолинську та Ковелі вилучили контрабандний товар з ЄС на понад 7 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 5.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарів 11

4-го листопада правоохоронці провели обшуки на складах у Володимирі-Волинському, Нововолинську та Ковелі, під час яких вилучили ввезені без сплати митних платежів господарські товари на суму понад 7 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

За дозволом суду працівниками прокуратури, СБУ та митної служби Волині провели, в межах розслідування кримінального провадження про ухилення від сплати податків, проведено п’ять обшуків на території Ковеля, Володимира-Волинського та Нововолинська.

Вилучено товарно-матеріальні цінності (побутову хімію та інші господарські товари) вартістю понад 7 млн грн, ввезені із країн Євросоюзу поза митним контролем та без сплати митних платежів.

Встановлено, що група волинян протягом 2018-2019 років налагодила схему ввезення таких товарів на територію України шляхом подрібнення партій товарів на так звані “норми”. Тривають слідчі дії задля встановлення винних осіб, організаторів вчинення цих кримінальних правопорушень, а також з’ясовується розмір митних платежів, не сплачених за товар.

Довідково: згідно із санкцією ч. 2 ст. 212 КК України, умисне ухилення від сплати податків, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або якщо воно призвело до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів у великих розмірах, карається штрафом від п’яти тисяч до семи тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 000 – 119 000 грн) з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.




коментарів: 11
  1. Наркотичні засоби,тютюнові та алкогольні вироби і т.д.,що дійсно є контрабандою і надалі залишаються поза увагою певних органів!

  2. бабці з семками закінчилися так вони вирішили груднічкам ціну на памперси підняти… зато самі тепер можуть срати не пересрати в штанці

  3. Закрийте нарко точки в нововолинську а не робіть показуху.навіть дітям напевно відомо де продають. Але ж певно мають з того хто при погонах

  4. злодіїв, наркоманів повно, людей калічать, а ці клоуни зеленопупі памперси шукають, цирк!

  5. Таки правда, по Нововолинську страшно ходити, у Володимирі ходять по автостанції наркомани, а скільки тих під Укр Лотарея гральних автоматів навідкривалось на незаконній основі, а тут подвиг зробили на памперсах. Я то розумію що якщо всі будуть сплачувати податки то і в нас ціни будуть падати, але в даній ситуації ви не з цього почали, а працівникам сбу раджу піти із своєю чарівною барсеткою не в маяк і сидіти хляти коньяк і наблюдати не знаю за чим, зайдіть на гральні автомати хотяби, там можна по гарячих слідах багато злочинів розкрити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок