<

У Володимир-Волинському районі невідома тварина понищила кролів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:17 | 26.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
40
/ коментарі 4

Вночі 25-го листопада невідома тварина подушила 13 кролів в одному із господарств села Зимне Володимир-Волинського району.

Про інцидент написала Валентина Сівак у фейсбуці.

За її словами, тварина відкрила хлівчик, в одній із кліток видерла залізну сітку, щоб відімкнути дверці. У другій клітці видертий замок разом із шурупом. У третій була дерев’яна ручка, яка дуже важко відкривалася, її істота погризла.

13 кролів лежали складені на землі і в клітці, швидше за все без крові, вважає Валентина. Один кролик вискочив з клітки і вижив. Але, за словами господарки, він переляканий.

У господарстві, поблизу кліток, прив’язаний шалений собака, який гавкає завжди і на всіх, але тієї ночі не видав жодного звуку.




коментарів: 4
  1. Шо значить невідома? Усі ж давно знають такими мутками займається лише чупокабра!)

  2. Так, зеленський своїм улюлюканням навіть шаленого собаку зміг приспати. Та й у Феофанії його давненько не бачили…

  3. В мене навесні щось прогризло дирку в стелі і перегризло сітку і поперерізало всі курилежаои безголові.Лише рдин півень був з надгизеною шиею.Одна курочка лишилась жива,але була настільуи перелякана і через місяць і вона здохла.Дирка була в діаметрі сантиметрів 45,на сітці лишилась чорно руда шерсть.Це жахіття на таке дивитись.Сусід мисливець каже,що це можливо куниця,але ж вона маленька.То навіщо було таку диру прогризати..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок