<

У Володимирі-Волинському на трьох підприємців склали адмінпротоколи за недотримання карантинних вимог

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:53 | 1.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

30-го червня у Володимирі-Волинському провели моніторингові обстеження щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог.

Зокрема, було обстежено заклад громадського харчування, магазин торгівлі непродовольчими товарами і 3 продовольчих магазини, – йдеться на сайті міста.

Виявлені такі порушення:

  • не здійснювалися записи температурного скринінгу працівників;
  • не проводиться централізований збір використаних ЗІЗ в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією;
  • не здійснюється вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь на літніх майданчиках, місць контакту рук працівників і клієнтів, відсутня відмітка у відповідному журналі.

У ході перевірок працівникам надали пропозиції щодо усунення виявлених недоліків. На трьох фізичних осіб-підприємців складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Щодо виявлених порушень у одному із закладів з метою вжиття відповідних заходів адміністративного впливу повідомлено органи Національної поліції.

За результатами перевірок 1-го липня у 2 магазинах торгівлі непродовольчими товарами, 4 продовольчих магазинах робочою групою виявлено, що відвідувачі та працівники перебували без захисних масок або респіраторів, не проводився централізований збір використаних ЗІЗ в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією, вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь, місць контакту рук працівників та відвідувачів проводили дезінфекційними засобами, які не призначені для використання в закладах торгівлі, а саме: “Екоцид”, відповідний журнал був відсутній.

З метою запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби надано рекомендації щодо усунення порушень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок