<

У Володимирі оголосили конкурс на заміщення вакантних посад у міській раді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:40 | 16.09.2021 / Новини / /
Перегляди
1315
/ 1 коментар

Голова Володимира Ігор Пальонка оголосив конкур на заміщення вакантних посад у структурі апарату ради та виконавчих органів міської ради.

Конкурс оголошується на посади: головного спеціаліста відділу міжнародної діяльності та туризму виконавчого комітету міської ради, головного спеціаліста відділу економічного розвитку проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради, головного спеціаліста відділу комунальної власності управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради (на період декретної відпустки основних працівників), – повідомляють на сайті Володимира.

Вимоги до кандидатів:

  • головний спеціаліст відділу міжнародної діяльності та туризму виконавчого комітету міської ради (на період декретної відпустки основного працівника) вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, впевнене володіння основними принципами роботи на комп’ютері та відповідними програмними засобами, вільне володіння державною мовою, володіння іноземними мовами (англійською, польською, німецькою).
  • головний спеціаліст відділу економічного розвитку проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради ( на період декретної відпустки основного працівника) вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, впевнене володіння основними принципами роботи на комп’ютері та відповідними програмними засобами, вільне володіння державною мовою.
  • головний спеціаліст відділу комунальної власності управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради ( на період декретної відпустки основного працівника) вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, впевнене володіння основними принципами роботи на комп’ютері та відповідними програмними засобами, вільне володіння державною мовою.

Необхідні документи для участі у конкурсі:

  • заява про участь в конкурсі;
  • заповнена особова картка /форма П-2ДС/ з відповідними додатками; 
  • автобіографія та резюме; 
  • 2 фотокартки розміром 4х6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копія документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї;
  • особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua) ;
  • особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу у друковану засобі масової інформації.

Кандидати на посаду будуть складати іспити на знання Конституції України, Законів України “Про службу в органах місцевого самоврядування” та “Про місцеве самоврядування в Україні” , “Про запобігання корупції”, а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень та посадової інструкції. 

Документи подаються особисто за адресою: м. Володимир, вул. Д. Галицького,5, кабінет № 4 (тел. 3-84-30). Додаткова інформація щодо основних функцій, обов’язків, розміру та умов оплати праці надається там же.




один коментар
  1. Невже ніхто не зупинить це свавілля? Для чого розмножувати кагорту чинуш? Їх зарплата це гроші громади, яких і так мало, для забезпечення житєдіяльності ОТГ. Невже цього не бачать депутати та громадські діячі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер