<

У Володимирі мешканці багатоповерхівки скаржаться на холодні батареї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 18.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
1417
/ 1 коментар

Мешканці багатоповерхівки на вулиці Карбишева, 2 у Володимирі скаржаться на холодні батареї у квартирах. Розповідають, що щодня телефонують в управляючу компанію, писали і дзвонили в теплоенерго та навіть на гарячу лінію міського голови, проте ситуація не вирішується.

Так, розповідає місцева мешканка Світлана Малюк, особисто контролювала, аби всі сусіди спустили повітря з батарей, проте після цього ситуація покращалася ненадовго. Батареї знову холодні.

Вночі температура надворі сягає вже нуля градусів, тому вдома одягаються тепліше, щоб не змерзнути. Що найбільше обурює, розповідає Світлана – це те, що за холод доведеться платити.

Юлія мешкає на першому поверсі у кутовій квартирі. У неї двоє діток і частина батарей, які так і не нагрілися з початку опалювального сезону. Тому доводиться по квартирі розставляти електрообігрівачі і сплачувати за тепло в рази більше.

Люди очікують вирішення проблеми і щодня нагадують про неї УЖК. Розповідають, що набридло жити в холоді та просять вирішити це питання.




один коментар
  1. Рішення тут може бути тільки одне – категорична відмова від центрального теплопостачання. Не знаю жодного власника житла з автономним опаленням, котрий би жалівся, що йому “набридло жити в холоді”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер