<

У Вінниці в квартирі напередодні Нового року вбили дві жінки та дві дитини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:42 | 31.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

31-го грудня близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення, що в квартирі у місті Вінниці виявлено без ознак життя дві жінки та  хлопчика. 3-річну дівчинку з тілесними ушкодженнями в області голови госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні, де вона померла.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Швидку медичну допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив в своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина.  Лікарі швидкої  підтвердили смерть трьох людей.

Також в квартирі знаходилась 3-річна дівчинка з важкими травмами голови, яку  госпіталізували. Лікарям не вдалося врятувати дитину. Травми, отримані 3-річною дівчинкою, виявились несумісними з життям. Під час надання медичної допомоги вона померла у лікарні.

На момент приїзду поліцейських в квартирі перебував чоловік, який викликав швидку. Його доставлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

За попередньою інформацією, потерпілі загинули від завданих травм голови. 

Слідство  відпрацьовує різні версії. Тривають слідчі дії. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство кількох людей). За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця