<

У війні на Сході загинув лучанин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 9.08.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

8-го серпня під Золотим Луганської області загинув 26-річний лучанин Андрій Єлістратов, військовий 14-ї окремої механізованої бригади через обстріл автомобіля противником із протитанкового ракетного комплексу.

Як розповів на брифінгу 9-го серпня речник ООС підполковник Анатолій Стельмах, близько 17:30 8-го серпня неподалік міста Золоте на Луганщині противник підступно обстріляв військовий та цивільний автомобілі, – пише “Новинарня“.

Внаслідок розриву протитанкової керованої ракети Андрій Єлістратовв загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення. Поранення також отримала цивільна особа.

Командир 14 омбр полковник Сергій Войченко на брифінгу уточнив: “Вчора близько 17.30 військовослужбовці одного з підрозділів бригади на автомобілі виїхали з району зосередження в район виконання завдань. Під час руху поблизу населеного пункту Золоте військовослужбовці зупинилися, аби допомогти пасажирам цивільного автомобіля, який зупинився посеред дороги та заважав дорожньому руху. У цей час, цією ж дорогою, додому поверталась жителька населеного пункту Катеринівка.

Наші військові ще не встигли запитати причину зупинки автомобіля, як пролунав вибух. З напрямку окупованого Молодіжного по автомобілю з нашими військовослужбовцями влучила ракета протитанкового ракетного комплексу. В результаті чого один військовослужбовець загинув та ще один отримав поранення. Також поранення зазнала цивільна жінка, що проходила поруч”.




один коментар
  1. Той хто поставив “ха-ха” гори в пеклі! Виродок!
    За Наших Воїнів і захисників Вітчизи! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер