<

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про особливий статус Донбасу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:18 | 11.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Верховній Раді зареєстровано проєкт закону “Про внесення зміни до статті 1 Закону України “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей” (№2569). Авторами законопроекту є голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія та його перший заступник Олександр Корнієнко.

Імовірно проєктом пропонується ще на рік продовжити дію закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, – повідомляє УНІАН.

На даний час текст законопроєктом не оприлюднено, але у статті 1 нині чинного закону передбачено, що закон про особливий статус деяких районів Донбасу діє до 31 грудня 2019 року включно. Таким чином даним законопроєктом пропонується подовжити чинність закону.

Нагадаємо, після саміту в “нормандському форматі” 9-го грудня в Парижі президент Володимир Зеленський заявив, що закон про особливий порядок місцевого самоврядування на Донбасі буде продовжено на рік у чинній редакції. При цьому глава держави запевнив, що так звана “формула Штайнмаєра” поки що не буде закріплюватися у цьому законі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер