<

У Верховній Раді новий нардеп від «Слуги народу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 17.01.2020 / Новини / /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Центральна виборча комісія визнала обраним та зареєструвала народним депутатом України Олександра Санченка, включеного до виборчого списку політичної партії «Слуга народу» під № 137 замість Ірини Венедиктової, яку призначили в.о. керівника ДБР.

Про це інформують у ЦВК на сторінці у фейсбук.

“Комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, Санченка Олександра Володимировича, 1988 року народження, проживає в місті Києві, безпартійного, включеного до виборчого списку політичної партії “Слуга народу” під № 137″, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відповідне рішення ухвалено у зв’язку з надходженням до ЦВК постанови Верховної Ради від 14-го cічня 2020 року, якою достроково припинено повноваження народного депутата Ірини Венедіктової, обраної на позачергових виборах народних депутатів України 21-го липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії “Слуга народу”, у зв’язку з особистою заявою про складення нею депутатських повноважень, – зазначає Укрінформ.

До слова, Президент Володимир Зеленський 27-го грудня 2019 року звільнив з посади директора Державного бюро розслідувань (ДБР) Романа Трубу і призначив в.о. керівника ДБР Ірину Венедіктову. Вона очолюватиме відомство до завершення конкурсу, під час якого кадрова комісія обере нове керівництво ДБР.

До цього призначення Венедіктова очолювала Комітет Верховної Ради з питань правової політики. 14-го січня 2020 року Верховна Рада достроково припинила її повноваження.

Санченко є директором із урядових відносин і корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця