<

У вересні-грудні 2015 року проводять Міжнародний конкурс малюнків «Здай кров заради життя»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 26.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Литовським національним центром крові у вересні-грудні 2015 року проводять Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».

Основні завдання конкурсу – формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, здорового способу життя, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні, популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві, підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього, – повідомляють відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

До участі у конкурсі запрошено учнів 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студентів 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки.

Конкурс відбуватиметься у два тури. Перший проводять регіональні організаційні комітети, другий – організаційний комітет.

Підсумки фінального туру буде оголошено не пізніше 18 грудня 2015 року. Відтак переможці матимуть можливість відвідати Литовську Республіку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер