<

У вбитої листоноші на Рівненщині залишилося шестеро дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:04 | 22.03.2021 / Новини / /
Перегляди
6
/ коментарі 3

У селі Немировичі Сарненського району Рівненської області жорстоко вбили 43-річну листоношу, котра розносила пенсії. Її звали Світлана. Без матері залишилось шестеро дітей.

Про це повідомляє видання Рівне-1

У день трагедії жінка принесла пенсію бабусі 17-річного підозрюваного. Згодом її закривавлене тіло у будинку знайшла молодша сестра хлопця. 

Підозрюваного у вбивстві затримали у той самий день. Також у 17-річного хлопця правоохоронці вилучили 18 тисяч гривень, які були вкрадені у вбитої листоноші. 

Хлопець перебуває у СІЗО. Відомо, що його вже раніше затримували за крадіжки. Також він перебуває на обліку в психіатра. За вбивство 17-річному підозрюваному загрожує довічне ув’язнення. Проте таке покарання застосовують лише до тих осіб, яким виповнилось 18 років.

Нагадаємо, 17-річний житель міста Сарни, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, сокирою вбив листоношу, яка прийшла на територію господарства. Відібравши сумку з грошами, парубок втік на своєму велосипеді.




коментарів: 3
  1. Треба саме для нього зробити виключення і не зважати що йому тільки 17 р. По повній…. таких треба не в тюрьму….. а на у…. ю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок