<

У Варшаві водій намагався протаранити ворота президентського палацу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:24 | 23.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Варшавська поліція затримала 36-річного чоловіка, який на автомобілі Volkswagen збив поліцейського і намагався протаранити ворота президентського палацу.

Поліція затримала чоловіка, зупинивши його автомобіль на спеціальній загороджувальній перепоні при в’їзді на територію президентського палацу, повідомляє Укрінформ, посилаючись на польські джерела.

“Водія було негайно затримано. Чоловіка буде перевірено у шпиталі. Не виключено, що він був під впливом психотропних речовин”,- заявив представник варшавської поліції Маріуш Мрозек.

Як повідомляється, чоловік їхав на легковому автомобілі Volkswagen по зустрічній смузі поблизу президентського палацу.

Його намагався зупинити поліцейський, але зловмисник його збив. З травмами правоохоронця перевезено до шпиталю, його життю ніщо не загрожує.

Відтак, він рушив у бік президентського палацу, де його зупинила охорона президентського палацу.

https://www.facebook.com/rmf24/videos/593545464426581/

Інцидент прокоментував президент Польщі Анджей Дуда, який зараз перебуває на Економічному форумі у Давосі. Він назвав ситуацію “приголомшливою”, зазначивши, що президентський палац добре охороняється.

Раніше інформувалося, що 27-річний чоловік, який 13 січня напав з ножем на мера Гданська Павела Адамовича, раніше намагався потрапити на територію президентського палацу у Варшаві, перелізаючи паркан. Однак, це йому не вдалося.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа