<

У валютника, який перетинав українсько-польський кордон, вилучили близько 1,5 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 5.06.2020 / Новини / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Ввечері 4-го червня на кордоні з Польщею у пункті пропуску «Краківець» прикордонники затримали агресивного «валютника», який віз чималу суму контрабандних коштів.

Охоронці кордону завчасно отримали інформацію від співробітників СБУ про можливе незаконне переміщення валюти, інформує пресслужба Держприкордонної служби України.

Тому, коли в пункт пропуску «Краківець» мікроавтобусом на виїзд до Польщі заїхав українець, прикордонники Мостиського загону вже були напоготові для поглибленої перевірки. Однак водій почав поводився агресивно, навідріз відмовлявся надати свій транспортний засіб для огляду.

Після того, як 36-річного чоловіка вдалося вгамувати, прикордонники спільно з працівниками СБУ та Держмитслужби оглянули мікроавтобус. Згодом під сидінням водія правоохоронці знайшли близько 238 тис. польських злотих (за курсом НБУ – понад 1,5 млн. грн), які чоловік мав намір перемістити через кордон без відповідного декларування.

Виявлені кошти вилучили співробітники Галицької митниці. За злісну непокору законним вимогам прикордонників чоловік відповідатиме в суді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер