<

У в’язниці помер «пологівський маніяк», який вбив понад 40 жінок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:46 | 8.11.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

5-го листопада у в’язниці від серцевої недостатності помер “пологівський маніяк”, на рахунку якого щонайменше чотири десятки жертв.

Про це розповіли в Пенітенціарній службі України, – інформує ТСН.

Уродженець Кемеровської області Росії Ткач вбивав на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

Ткач ґвалтував та вбивав дівчат та молодих жінок – його жертвам було 9-17 років. 2008 року його засудили до довічного ув’язнення за 37 доведених убивств. Усього за неофіційними даними та за словами самого Ткача він здійснив понад 100 вбивств, докази яких досі збирає прокуратура.

За ґратами “пологівський маніяк” знайшов кохання та став батьком. Дівчина з Росії, молодша за нього на 38 років, вирішила пов’язати своє життя з вбивцею та народила від нього дитину.

Лише нещодавно на Дніпропетровщині винесли вирок чотирьом міліціонерам і прокуророві, які вибили зізнання з безневинного чоловіка за вбивства, скоєні “пологівським маніяком”. Убивцю 37 людей міліція не могла упіймати 22 роки. За цей час за ґрати потрапили дев’ятеро невинних, двоє з них померли у в’язниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок