<

У Турійському районі вилучили контрабандні цигарки у спецсховку, вартістю понад 5 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:26 | 6.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

5-го грудня у Турійському районі затримали вантажівку, під час огляду якої виявили спеціально облаштований сховок із контрабандними цигарками. Їхня вартість – понад 5 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Зазначається, що ліквідація міжнародного каналу незаконного постачання тютюнових виробів на територію регіону відбувалась спільно із співробітниками податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби в області, працівниками Управління внутрішньої та власної безпеки “Північ” Державної прикордонної служби в області та обласним Управлінням Служби безпеки України за процесуального керівництва прокуратури Волинської області.

Відстеживши маршрут контрабандистів, правоохоронці затримали вантажівку на території Турійського району, за кермом якої перебував громадянин Республіки Білорусь.

“Під час огляду транспортного засобу виявлено спеціально облаштований сховок у причепі автомобіля, в якому знаходилося 130 000 пачок цигарок білоруського виробництва без українських марок акцизного податку встановленого зразка”, – йдеться у повідомленні.

Автомобіль та контрабандний вантаж вартістю понад 5 мільйонів гривень вилучено. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх осіб, причетних до незаконного промислу й притягнення їх до передбаченої законом відповідальності. Вирішується питання про призначення низки експертиз та накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок