<

У Турійському районі чоловік врятував потопаючого хлопчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 31.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

30 січня близько 15:00 54-річний мешканець села Комарів Турійського району Волинської області Костянтин Пир врятував на ставку 14-річного Станіслава Близнюка, який провалився під лід.

Чоловік почув крики про допомогу і побіг до ставка неподалік його хати де побачив, що на водоймі, вкритій кригою, в ополонці тоне сусідський хлопчина, – написав Володимир Нестеров на своїй сторінці у Фейсбук.

Костянтин Пир кинувся рятувати дитину, але теж провалився у воду на тонкому льоду. Однак чоловік зміг утримати на поверхні води хлопчика до того, як їм на допомогу прибігли односельчани і всі разом витягнули потерпілих на берег.

Фахівці швидкої допомоги, які прибули до місця події, оглянули 54-річного рятівника та 14-річного хлопчика, надали їм першочергову допомогу, але обоє від госпіталізації відмовились.

Врятувати життя потопаючої дитини вдалось завдяки мужності та героїзму Костянтина Пира, мешканця села Комарів Турійського району.

cb-snymok




один коментар
  1. Односельчани бігали по березі і ойкали, а учень 9-Б класу Луківської школи Володя Калішук, мешканець Комарова, витягнув з води обох!Молодець!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця