<

У центрі Одеси горів житловий будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 12.07.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В Одесі 12-о липня пожежники гасили займання у триповерховому житловому будинку 1814 року забудови, всередині якого — дерев’яні перекриття.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Йдеться про будинок в Одесі по вул. Буніна, 35. На другому поверсі у квартирі виникла пожежа з розповсюдженням на третій поверх та дах.

Площа пожежі даху триповерхового житлового будинку складала близько 750 кв. м. У ДСНС кажуть, що ситуація була контрольована, відкритого вогню не спостерігалося.

До гасіння пожежі залучили 60 людей та 18 одиниць техніки.

Як пише місцеве видання «Думская» з посиланням на очевидців, займання виникло на третьому поверсі, вогонь швидко перекинувся на дах і балкон другого поверху.

Офіціанти розташованої на першому поверсі піцерії почали негайно рятувати парасольки літнього майданчика, столи й стільці. Мешканцям будинку вдалося врятувати своїх домашніх тварин і трохи речей.

Мешканка будинку Ольга у коментарі виданню розповіла, що, швидше за все, пожежа почалася у квартирі №63. Господарі квартири живуть в Москві й постійно здають житло.

Останнім часом у квартирі нібито жила велика компанія молодих людей, які часто шуміли. Через це до них часто викликали поліцію.

О 14:33 пожежу ліквідували. Жертв та постраждалих немає, кажуть у ДСНС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок