<

У центрі міста на Волині волонтери збирають кошти військовим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:22 | 21.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
DSC_0055

На Майдані Незалежності у місті Нововолинськ сьогодні, 20 вересня, відбулася чергова акція збору коштів для військових, що воюють в АТО, – інформує інтернет-видання «БУГ».

Зібрані гроші будуть витрачені на обмундирування для військових, які збираються їхати в зону АТО, або вже беруть участь у бойових діях на сході.

Ініціативу зі збору коштів організовує Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям.

Захід відбувся біля палацу культури Нововолинська. Для відвідувачів виступив нововолинський духовий оркестр. Музиканти зіграли патріотичні пісні. Також на продаж виставлені роботи нововолинських художників, роботи школярів, та товари, які пожертвували місцеві підприємці.

Організатори акції кажуть, що на жаль, інтерес до таких заходів падає, зокрема сьогодні люди проявляли не високу активність. Загалом в акції сьогодні взяло участь приблизно півсотні людей. Починаючи від 24 серпня, коли акцію на Майдані Незалежності провели вперше, організаторам вдалося зібрати приблизно 20 тисяч гривень.

Нововолинський центр допомоги військовим планує проводити такі акції і на наступних вихідних.

Наразі у центрі Нововолинська триває молебінь за полеглих у війні, за мир та військових, які перебувають на Сході України.

ВАСИЛИНА БОРУЦЬКА




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа