<

У центрі Києва застрелили пластичного хірурга

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 2.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У Шевченківському районі Києва на вулиці Саксаганського невідомий застрелив чоловіка, забрав у нього пакет і втік. Поліція проводить спеціальну операцію, щоб встановити винного у скоєні злочину.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«У чергову частину близько 18-ї години надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий кілька разів вистрелив у чоловіка і втік. На його розшук і затримання орієнтовані всі наряди, проводиться спеціальна поліцейська операція», — йдеться у повідомленні.

Загиблого встановили, це киянин, 1977 року народження. На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, кінологи та оперативники.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Речниця поліції Шевченківського району поліції Ганна Зубрєва розповіла у коментарі кореспондентці hromadske, що поліція зараз «встановлює рід діяльності чоловіка й обставини, зокрема, чи проживав він у будинку, чи приїздив до когось».

На місці події перебуває заступник голови Нацполіції, начальник кримінальної поліції Євген Коваль та заступник начальника київської поліції Герман Приступа.

Приступа уточнив, що чоловік, якого застрелили, винаймав квартиру за цією адресою, він — пластичний хірург.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер