<

У центрі Києва вибухнула граната: загинули двоє чоловіків, жінка – поранена

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 23.10.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

22-го жовтня близько 23-ої години в центрі Києва на вулиці Пушкінській пролунав вибух. Загинуло двоє чоловіків та поранена жінка.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, вибухотехніки та лікарі, – інформує відділ комунікації поліції Києва.

По прибуттю правоохоронці виявили двох чоловіків без ознак життя, а дівчину із тілесними ушкодженнями госпіталізовано. 

Згодом начальник поліції Києва Андрій Крищенко розповів, що загиблі були знайомі між собою. Вони спілкувались біля офісу на вулиці Пушкінській, де пролунав вибух. Є свідки, а також записи з камер відеоспостереження, які підтверджують, що до них ніхто не підходив і в них ні з ким конфліктів не було.

«Основною версією залишається необережне поводження з гранатою. Ми провели огляд місця події та офісного приміщення, де виявили залишки алкогольних напоїв. Також за місцем мешкання одного із загиблих під час обшуку ми виявили та вилучили запал від бойової гранати», – додав Андрій Крищенко.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа