<

У трендах літа – стильні топи-хальтери: 7 стильних луків під спідницю та джинси

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 25.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
485
/ 1 коментар

Більша половина літа вже позаду, а це означає, що багато хто вже встиг погрітися на сонечку і отримати гарну засмагу з шоколадним відтінком. І щоб продемонструвати її оточуючим, необхідно підібрати відповідні образи з топами, шортами і спідницями.

Топ-хальтер – це топ із відкритою спиною і лямкою, яка зав’язується на шиї. Такий вид топів був на піку популярності в 1970-х і 2000-х, і в цьому сезоні вони знову повертаються в моду в різних варіаціях. theLimе зробив добірку про те, як і з чим в цьому сезоні носити топи-хальтери.

Для створення повсякденного образу надягайте такий топ з однотонними брюками кльош. Він візуально подовжить шию і підкреслить витончені ключиці. А доповнять лук маленька сумочка та босоніжки на високих підборах яскравих відтінків.

Також в моді різнокольорові в’язані топи-хальтери. Носити їх можна з джинсовими спідницями і шортами, а доповнити лук – зручними капцями і пляжною сумкою.

Ще один стильний варіант – трикотажний топ зі шнурівкою на спині. Одягайте його з джинсовими шортами і босоніжками на плоскому ходу. Зверху можна недбало накинути білу сорочку, якщо ви боїтеся обгоріти.

Ще один варіант – топ-хальтер із вирізом – “крапелькою” на грудях. З ним можна носити як короткі спідниці та шорти, так і спідниці максі. Доповнять лук солом’яний капелюх, сонцезахисні окуляри і сумка-шопер.

А тим модницям, які люблять все оригінальне, радимо приглянути топ, виконаний у техніці кроше – тобто фактурний виріб з великою кількістю наскрізних проміжків. Носити його можна з брюками-палаццо або зручними джинсовими шортами. А доповнити лук – босоніжками і плетеною сумкою.

Ще один варіант топа-хальтера – із зав’язками спереду. Одягайте топ бежевого кольору і класичні блакитні джинси, а доповнити образ можна як капцями, так і зручними кедами.

Ще один варіант такого топа – у спортивному стилі. З цією базовою річчю ви можете створити величезну кількість образів як для походу на пляж, так і для повсякденних справ у в міських джунглях.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця