<

У теробороні Волині служить боєць з позивним «Дід Ту-Ту»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 12.01.2023 / Новини / /
Перегляди
665
/ 1 коментар

У дитинстві боєць 100-ї окремої бригади тероборони Волині пан Володимир був просто Вовчиком.

І якось хлопчика запитали – ким він хоче бути, коли виросте, пишуть на фейсбук-сторінці бригади.

“А я ще не знав, що машиністів називають машиністами. Сказав, що хочу бути паровозом…” – каже Володимир.

Звісно, до малого відразу приклеїлося прізвисько Паровоз. На яке Вовчик аніскільки не ображався – адже просто фанатів від усього, пов’язаного із залізницею. До того ж, і старший брат вже вчився на залізничника.

Питання вибору професії не стояло взагалі – Володимир пішов вчитися на помічника машиніста. Згодом строкова служба на Північному флоті, демобілізація, робота за фахом.

А потім настало 24-го лютого 2022 року, наступного дня пан Володимир вже був у лавах Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони.

“Постало питання вибору позивного. А нащо придумувати щось нове – коли є старе? Проте порадившись з побратимами вирішив, що слово “Паровоз” для позивного не надто підходить – надто довге. Спало на думку похідне від нього “Ту-Ту” – простіше, скоріше і легше вимовити”, – ділиться військовий.

А за кілька місяців у родині бійця “Ту-Ту” сталася велика радість – в сім’ї сина та невістки народилася маленька Улянка.

Привітавши чоловіка, побратими постановили: негоже бійцю в поважному статусі дідуся бути просто “Ту-Ту” – час ставати “Дідом Ту-Ту”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок