<

У Сумській області СБУ викрила на хабарах чотирьох посадовців поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 11.10.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Співробітники Служби безпеки України спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Національної поліції викрили на систематичних хабарах трьох керівників підрозділу та інспектора патрульної поліції одного з районних відділів Головного управління Нацполіції в Сумській області.

Правоохоронці встановили, що посадовці налагодили механізм отримання неправомірної вигоди від водіїв, які порушували правила дорожнього руху, повідомляють у прес-центрі СБ України.

Оперативники спецслужби задокументували факт отримання зловмисниками шести тисяч гривень від місцевого жителя, який був затриманий за водіння у нетверезому стані. Також поліцейські вимагали від водія щомісячну «данину» у розмірі шестисот гривень за непритягнення до відповідальності за відсутність водійського посвідчення.

Правоохоронці затримали зловмисників на одній з вулиць райцентру під час одержання чергового «траншу» неправомірної вигоди.

У межах відкритого слідчими СБУ кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове слідство. Операція з викриття протиправних дій посадовців поліції проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа