<

Ігор Гузь в прямому ефірі відповів на актуальні питання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 21.12.2018 / Новини, Онлайн / /
Перегляди
0
/ коментарів 40

21-го грудня у студії інтернет-видання «БУГ» в прямому ефірі народний депутат Ігор Гузь відповів на запитання, які є на часі.

Нардеп прокоментував бійку з його участю в парламенті, розповів про те, чому не голосував за проект державного бюджету на 2019 рік. Говорили з народним обранцем про ремонт трас та чи є майбутнє в будівництві доріг у сільських місцевостях. Парламентар також розповів про законопроект укрупнення районів Волинської області.

Окрім того, Гузь розповів про взаємодію з міськими владами, продовження адміністративної реформи в окрузі, дружбу з головою облради Ігорем Палицею. Говорили про те, що найбільше запам’яталося у році, який минає та про інші актуальні питання.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/284521315744158/

Ігор Гузь також відповів на запитання, які лишали читачі на сайті.




коментарів: 40
  1. Молодь це наше завтра чи сьогодення? Як ви бачите розвиток молодіжної політики в Україні? Та на Волині? Можливо час молодь мотивувати йти в міські ради?

  2. Весь Нововолинськ в розписах, де пише посилання, за яким можна наркотики. Владі пофіг. Що робити? Спалити автомобіль мера?

  3. Так що там з басейном в нашому садку? Відкриття коли, якщо міська рада його не хоче? Сапожнікова подолати зможете? До речі, дякую за майданчик для особливих дітей, Ви крутий!!!

  4. Яких зусиль ви докладете для розчищення русла річки Луги у Володимирі-Волинському. Яка ситуація на даний час із цією проблемою щодо очищення річки?

  5. Ігор як ви поясните ситуацію із побором грошей при вїзді у Шацький нац заповідник, доки це буде продовжуватись? І некажіть що ви тут ніц незнаєте!!!!!

  6. Коли кошики будете роздавати? Я вже який раз пишу , жду може під ялинку принесете? )))) Ви так ніжно про діда пишете!Я така вражена…бережіть діда, многая літа йому.

  7. чому у відповідності до постанови НКРЕ
    від 23.11.2018 № 1488
    Щодо заборони ПАТ «ВОЛИНЬГАЗ» приводити об’єми використаного природного газу побутовими споживачами до стандартних умов при здійсненні комерційних розрахунків за використаний природний газ побутовими споживачами, облгаз і досі нараховує додакову оплату. ДЯКУЮ

  8. Чому на автостанції Нововолинська відмовляють у пільговому проїзді дитині з інвалідністю.Пояснення, що перевізники не хочуть возити по посвідченню.Куди звертатися, я так розумію це порушення закону?

  9. Чи Ви особисто знайомі з директором фірми ПП”Сантехмонтаж” Коптюком Анатолієм Васильовичом? Спростуйте той факт, що кримінальні провадження, що до Коптюка А.В. по заміні труб тепломережі по вул. Маяковського, шалені несплати податків і т.д. були закриті, дякуючи Вашому сприянню? Дякую!

  10. Як ви поясните свій передвиборчий слоган “Ігор прийде – порядок наведе!” І чи вдалося вам його реалізувати?

  11. Працювати в Україні немає кому вже. Як ставитеся до ідеї про переселення в Україну тих же самих негрів з Африки? Комусь же треба працювати за копійки в Україні.

  12. Чому в України фактично не залишилося сусідніх з нами країн, які б були нам дружні? З усіма сусідами в України складні відносини.

  13. Ви проголосували за військовий стан. Щось не видно ніякого ефекту від нього.

  14. Чи будуть позитивні зміни на Волині, якщо обраний буде новий президент. Наприклад бурштин легально почне добуватися?

  15. Як гадаєте, скільки тисяч Ваших виборців загадали на Миколая побиту пику Шуфрича? Чудово, це ввійшло в історію! Як враження? Хто далі на черзі? Чи можна вносити пропозиції щодо кандидатур? )))

  16. Порошенко пише на всіх бігбордах: “Армія, мова, церква”, а у Володимир-Волинському вже який рік недобудований будинок для військових. На бігборди значить є гроші, а на будинок немає?

  17. Країна бере кредит в 5 мільярдів доларів у МВФ і ще 1,5 мільярда від Світового банку. Чи не вийде так, як з Януковичем, який набрав кредитів, а потім вони “зникли”? Порошенко ж теж скоро не буде президентом.
    І ясно ж, що ми ці кредити ніколи не віддамо. Чим розплачуватися в результаті будемо? Землею українською?!

  18. Якими бачите найбільші проблеми округу на наступний рік? Що буде на порядку денному?

  19. Що за фігня, Ігоре? Ціни ростуть як скажені, зарплати знецвнені, пенсії обнять і плакать, а в бюджеті катастрофа!

  20. Розмитнення мого лаха дороге і непотрібне, не продам його ніяк. Кому він треба. А от сестра нашого старости заплатила за свого джипа і легалізована. Кум взяв кредит 5 а легалізації машини. Я не маю змоги (((( Добре,молодець, що не голосували. Але нам не легше. Внесіть зміни, будь ласка, в закон про євробляхи, бо то не людськи. Ви таким чином хочете полатати дірки в бюджеті?

  21. Ніколи не чув, щоб Вами було хоч би що-небудь зроблено для людей з інвалідністю. Чому? Якщо я помиляюсь, назвіть хоч би один проект. Мова не про учасників війни.

  22. Моїй бабусі 84 років , я доглядальник , мені держава перераховує кошти на карточку кожного місяця по 4 ( чотири ) гривні , як мені бути адже проїзд в маршрутці вже буде коштувати 5 грн … Пенсія 1870 , з яких 1590 за комунальні тарифи … Можливо вам треба помічника депутата ?? Пишіть…)

  23. Просимо посприяти у перекритті покрівлі опорного закладу школи-ліцею с. Зимне Зимнівської ОТГ

  24. Що ви можете сказати з приводу дороги Павлівка – Іваничі – Нововолинськ? чи є якісь шанси на отримання коштів для капітального ремонту на цій ділянці? Тому що зараз якщо колесо не відірве під час поїздки на цій дорозі, це вже як свято….

    • Ще одне запитання, про ділянку Іваничі-Сокаль також на жаль ніхто не згадує, а ця дорога зєднює 2 райцентри і Волинську та Львівську область…. шмат дороги який потребує ремонту близько 5 кілометрів, але ніхто й не згадує, і всі вважають що така дорога відповідає всім вимогам, і це в 30 кілометрів від кордону з ЄС та Польщою…

  25. Просимо посприяти у перекритті покрівлі опорного закладу школи-ліцей с.Зимне

  26. Чому за 4 роки війни на Донбасі не можна переробити котли на електростанціях на Сході України, які палять маркою Антрацит? переробити таким чином щоби котли палили вугіллям з Західних шахт України, це б створило робочі місця, і не потрібно було б закупляти вугілля невідомо звідки, заодно знайшлись би кошти на добудову 10 тої шахти.

  27. чому так і не вдалося влучити по пиці г-ну Шуфричу, що стало на заваді? чи може щось зосталося за кадром?)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок