<

У США зупинили виробництво AstraZeneca на заводі, де зіпсували 15 млн доз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:41 | 5.04.2021 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментарів 13

Адміністрація президента США Джо Байдена зупинила виробництво вакцини проти COVID-19 виробника  AstraZeneca на заводі в Балтиморі.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на The New York Times

На балтиморському заводі виробляли вакцини AstraZeneca та Johnson & Johnson. Робітники заводу випадково змішали інгредієнти вакцин і таким чином зіпсували близько 15 млн доз Johnson & Johnson.

Підприємством керує Emergent BioSolutions, виробничий партнер Johnson & Johnson і AstraZeneca.

Зазначається, що “надзвичайний крок” з боку Міністерства охорони здоров’я і соціальних служб США призведе до того, що Emergent BioSolutions вироблятиме виключно Johnson & Johnson. Цей захід, як повідомляється, покликаний уникнути плутанину в майбутньому.

Адміністрація Байдена поклала відповідальність за скоєне на Johnson & Johnson. У компанії підтвердили це, заявивши, що “беруть на себе повну відповідальність” за вакцину, вироблену Emergent.

Федеральні чиновники стурбовані тим, що ця плутанина підірве довіру суспільства до вакцин.

Представник Emergent відмовився від коментарів, за винятком того, що він буде продовжувати виробляти AstraZeneca доти, доки не отримає зміненого контракту від федерального уряду.




коментарів: 13
  1. Їх знищать, це вам не московія, бо там якби таке сталось то і не знав би ніхто, в дирляньдію чи луганду відправили б тихенько і все, а в недореспубліках людей ніхто не рахує.

    • О ! Здогадався, Олежек адвокатом працюе ! Пишуть, шо вся елітка по тихому спутником вакцинуеться, а ти чим, Олежка ? Ти елітка чи не ?

      • Я не з “елітки”:), і вже перехворів, слава Богу в легкій формі, і вам, наївним і обманутим теж бажаю здоров’я і головне побільше мудрості, щоб не велися ні на які ворожі пропаганди.

  2. Я ж тобі кажу це не московія,там таке не проходить, їх за таке там по судах затягають. То тільки москалі можуть приховувати техногенні катастрофи, наприклад на норнікелі 2020р, в чорнобилі, в куренівці, в бухті Чажма 1985р., на заводі “червоне сормово”1970р., аварія ядерного супутника “космос954” над Канадою 1978р., Киштимська катастрофа 1957р., або ядерні військові навчання “сніжок” на Тоцькому полігоні в1954р. які проводив сам Жуков, і багато інших випадків коли постраждали сотні або тисячі людей і нанесена непоправна шкода природі і були спочатку засекречені.

  3. Я ж тобі кажу це не московія, там таке не проходить, їх за таке там по судах затягають. То тільки москалі можуть приховувати техногенні катастрофи, наприклад на норнікелі 2020р, в чорнобилі, в куренівці, в бухті Чажма 1985р., на заводі “червоне сормово”1970р., аварія ядерного супутника “космос954” над Канадою 1978р., Киштимська катастрофа 1957р., або ядерні військові навчання “сніжок” на Тоцькому полігоні в1954р. які проводив сам Жуков, і багато інших випадків коли постраждали сотні або тисячі людей і нанесена непоправна шкода природі і були спочатку засекречені.

  4. Я не уточнював, але це певно про рашку, бо в цивілизованнгму мирі по судах би затоскали, еге ж ?

    Офицеры … расследовали показания, данные подростком о том, как члены Кабинета министров брали его «в аренду» и совершали насилие над ним. Юноша рассказал о том, как в 1980-е годы это делали богатые и влиятельные люди, некоторые из них прилетали на специально организованные оргии из Европы.

    Он указал на судей, важных персон и государственных служащих из высших эшелонов власти. Он рассказал свою историю детективам, которые поняли, что теперь у них в руках улики против министра. Но после этого им приказали прекратить расследование.

  5. от піди на прививку, а хто знає чи азіати теж не моги щось напутати та намутити..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер