<

У США запроторили до в’язниці колишнього адвоката Трампа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:02 | 13.12.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Суд засудив колишнього адвоката президента США Дональда ТрампаМайкла Коена до трьох років тюремного ув’язнення за порушення правил фінансування виборчої кампанії.

Про це повідомляє РБК-Україна.

В суді Коен звинуватив Трампа в тому, що він змусив його “йти по шляху тьми” і “покривати його, коли він прокручував свої брудні справи”.

Раніше адвокат заявляв, що бере на себе всю відповідальність за злочини, включаючи фінансові порушення та помилкові показання Конгресу США.

Він є першим членом оточення Трампа, який був поміщений у в’язницю за запитом спеціального адвоката про ймовірне втручання Росії у вибори 2016 року.

Нагадаємо, якщо буде доведено, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп доручив своєму юристу заплатити колишній моделі Playboy за мовчання про їхні стосунки, це може вважатися порушенням правил фінансування передвиборної кампанії і стати підставою для імпічменту.

Влітку цього року був оприлюднений запис, на якому Трамп за два місяці до президентських виборів 2016 року обговорює зі своїм колишнім юристом Коеном потенційний платіж колишній моделі Playboy Карен Макдугал, яка нібито мала зв’язок з президентом США.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа