<

У США літак упав на будинок: двоє людей загинуло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 28.06.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Двоє людей загинули внаслідок катастрофи малого пасажирського літака в американському штаті Північна Кароліна, одна поранена.

Про це повідомляє в п’ятницю американський телеканал новин ABC News, – передає Укрінформ.

“Двоє людей загинули, ще одна поранена внаслідок падіння одномоторного літака на будинок у містечку Хоуп Мілс у Північній Кароліні”, – зазначається в повідомленні.

Як уточнює телеканал, інцидент стався напередодні пізно ввечері.

Серед загиблих – пілот і одна людина, яка перебувала в будинку в момент аварії. Вони загинули на місці. Третя особа отримала “серйозні травми” й була доставлена до медичного центру у місті Фійєттвілл.

На фото з місця події видно зруйнований одноповерховий будинок, частина якого повністю знищена та не має навіть залишків стін.

Розслідуванням інциденту займаються слідчі Національного Комітету безпеки перевезень та Федерального агентства цивільної авіації.

Причина аварії встановлюється слідчими.




коментарів: 5
  1. Так все таки у Північній Кароліні чи північній Каліфорнії?
    Наскільки я розуміюсь в політиці, то ці місця знаходяться у різних сторонах пiндoсiï

    • Діду, завдяки Бугу всі вже знають що ви несповна розуму, а якби ви тут не писали, то знали б тільки ваша баба і сусід.

      • Некультурний Усер, зазвичай люди пишуть/говорять про те, чого їм найбільше бракує, а ви обоє як під копірку про відсутність того, чим люди думають :)

        П.С.: Буг, молодці, шо справили помилку

        • Зазвичай люди говорять про те що найбільш кидається в очі. А судячи з вашого першого коментаря ви мало що розумієте як в політиці, так і в географії. Тож робимо висновки і щось міняємо в своїй голові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця