<

У справі Савченко дав свідчення український військовий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 18.01.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Захист допитав свого свідка, українського солдата Івана Руснака.

У Донецькому міськсуді Ростовської області РФ у справі української льотчиці Надії Савченко дав свідчення свідок захисту – український військовий Іван Руснак. Про це в Твіттер повідомив адвокат українки Микола Полозов, – повідомляє Корреспондент.

“Свідок І.Руснак говорить суду, що після того, як 17 червня минулого року підбили їх БТР (в бою біля луганського селища Металіст), вони зайняли оборону і почали відходити – у цей момент на них вийшла Н.Савченко”, – написав Полозов .

При цьому Руснак свідчив про те, що у Савченко не було з собою рюкзака з біноклем і рацією, а був медпакет для надання першої допомоги.

Відзначимо, за версією звинувачення, в момент затримання у Савченко був рюкзак з біноклем і рацією.

За версією слідства, Савченко 17 червня 2014 перебувала в розташуванні батальйону “Айдар” в районі селища Металіст Слов’яносербського району Луганської області, де вела приховане спостереження і коригування артилерійський обстрілу по ділянці блокпоста луганських сепаратистів з розташованими на ньому мирними громадянами, у тому числі трьома росіянами – кореспондентами ВГТРК. В результаті обстрілу двоє з них – Ігор Корнелюк і Антон Волошин – загинули. Савченко звинувачення відкидає.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця