<

У соцмережах оприлюднили відео, як патрульний на Київщині вдарив хлопця під час затримання: поліція почала службове розслідування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 18.05.2021 / Новини / /
Перегляди
293
/ 1 коментар

Днями в інстаграмі опублікували відео, на якому видно, як патрульний поліцейський вдарив хлопця під час затримання. У патрульній поліції розпочали службове розслідування.

Декілька днів тому в інстаграмі опублікували відео того, як один із патрульних, який приїхав на виклик, перевіряє кишені у хлопця, а також вдаряє його рукою по голові. На іншому відео — поліцейський повалив хлопця на землю, – пише Громадське.

Увага! На відео міститься нецензурна лексика!

Користувачка, яка опублікувала відео, написала у дописі, що музику слухала компанія підлітків, і вони нібито заважали чоловіку, який поряд косив траву. За її словами, цей чоловік погрожував облити компанію бензином, якщо вони не вимкнуть музику.

Потім він нібито забрав колонку та сумку одного з хлопців, речі закрив в автівці й викликав поліцію. А патрульний, який приїхав на виклик, вдарив одного з хлопців по голові.

На момент виходу новини журналістам не вдалося зв’язатися з користувачкою, яка опублікувала відео в інстаграмі.

За даним фактом поліція розпочала службове розслідування, – повідомляє пресслужба патрульної поліції Києва.

Так, патрульні отримали виклик на вулицю Вишгородська. Заявник повідомив, що компанія з восьми людей розпивала алкогольні напої та голосно слухала музику з нецензурними текстами.

За даними поліції, після того, як заявник зробив зауваження компанії, йому почали погрожувати фізичною розправою. Наразі у патрульній поліції розпочали службове розслідування щодо події з правоохоронцем.




один коментар
  1. Ось так Риба гниє З голови Зам начальника міністерстваПатрульноі поліціі Білошицький Олександр,чому він не реагує скарг повно а реакція нуль Гнати тих Гнид поліцаів щоб не позорили честь Працівників патрульної служби!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа