<

У СОТ буде поданий Україною ще один позов проти Росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 1.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Україна готує третій позов до Світової організації торгівлі (СОТ) проти Росії.

Про це повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України Наталя Нікольська в інтерв’ю виданню Дзеркало тижня.

“Третій позов стосуватиметься заборон, які були введені щодо наших продуктів харчування і деяких промислових товарів. Власне, щодо їхньої нібито невідповідності технічним нормам чи фітосанітарним вимогам РФ”, – сказала Нікольська.
Вона зазначила, що підготовка до такої судової тяганини затяглася через острах деяких українських компаній зважитися на такий крок. За словами заступника міністра, ці фірми присутні на російському ринку й з іншою продукцією і бояться втратити хоч таку можливість збуту. А з огляду на широкий спектр товарів і значну кількість постраждалих учасників ринку багато часу забирає, власне, формування чіткої позиції з боку України щодо таких заборон.
“Мета нового позову – продемонструвати всім, що українські продукти дійсно якісні, безпечні, а також відповідають вимогам технічного регулювання і що їх можна купувати”, – підкреслила Нікольська.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок