<

У Соснівці поліція затримала близько 30 учасників акції з блокади російського вугілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 22.09.2019 / Новини / , , /
Перегляди
53
/ коментарів 6

Біля села Соснівка Львівської області затримано 28 учасників блокади залізничних колій.

Про це повідомила прес-офіцер Нацполіції Львівській області Світлана Добровольська, на яку посилається РБК-Україна.

Соснівка знаходиться під Червоноградом у вугільних районах Львівської області. Учасники блокади перекривали залізницю з вимогою припинити імпорт вугілля з Російської Федерації.

За словами представника поліції, в даний час затриманих на станції «Соснівка» допитують у поліцейському відділенні.

«До відділення поліції були доставлені 28 осіб. Встановлюються їхні особи, проводиться опитування», – сказала Добровольська.

Проти затриманих осіб відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 279 Кримінального кодексу України – блокування транспортних комунікацій, додала прес-секретар поліції.

При цьому екс-нардеп Семен Семенченко в Fаcebook повідомив, що його теж затримали. Однак в коментарі РБК-Україна львівська поліція не підтверджує цю інформацію. За словами Семенченка, всіх затриманих поліція відпустила.

Раніше  повідомлялося, що на місце блокади залізничних колій в Соснівці направили загони поліції. У поліції також заявляли, що мають намір застосувати силу, якщо учасники блокади не перестануть заважати проїзду вагонів.

Раніше БУГ повідомляв, що у Соснівці поліція і тітушки відтіснили і арештовують активістів, які блокують російські вагони з вугіллям

Нагадаємо, що активісти блокують вагони з російським вугіллям у Соснівці під Червоноградом ще з початку вересня.

Зазначимо, що російські вагони з маркуванням «РЖД» бачили на залізничному вокзалі з 9-го по 13-те вересня у Володимирі-Волинському. Їх було близько 50-ти.

Раніше повідомляли, що Львівську вугільну кампанію захопили рейдери і це загрожує роботі шахт Нововолинська.




коментарів: 6
  1. нічого не молодці… треба було почекати реалізації вугілля з шахти, а потім хоч голови хай повідкручують.. отоді всі були б задоволені, а так сила є – розуму не треба !

      • ти за те, шоб повернути вугялля клятим маскалям чи за те, шоб його реквізувати на користь народу ? а ще можна спалити разом з вагонами… правда, вугілля зараз по передплаті поставляють… здається…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа