<

У складі банди, яку затримали під час спецоперації на Закарпатті, було троє волинян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:38 | 11.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
6
/ коментарі 4

У салонах позашляховиків, які затримали на Закарпатті під час масштабної спецоперації, перебували жителі Волинської області.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, раніше в поліції повідомляли, що 8-го лютого затримали учасників злочинного угруповання, які планували  встановити контроль над регіоном.

Зазначили, що лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі. Під час огляду автомобілів правоохоронці виявили зброю – автомат і два пістолети.

Під час затримання водій автомобіля «Mercedes Benz», 41-річний житель Мукачева, та водій позашляховика «Toyota», 40-річний житель Вінниччини, вчинили активний опір законним вимогам поліцейських та намагалися скоїти на них наїзд. 

В Ужгородському міськрайонному суді 10-го лютого відбувся розгляд клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу двом особам – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 315 тисяч гривень кожного. Клопотання задовольнили.

Окрім них, у салонах позашляховиків перебувало ще п’ятеро осіб – жителі столиці, Волинської області та Мукачева.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України, тобто посягання на життя правоохоронця.

“Загалом затримали сімох осіб, троє з них – волиняни. Зокрема, двоє – жителі Луцька, один – села Жидичин Ківерцівського району. Із затриманих семи осіб двоє наразі перебувають у СІЗО. Це водії транспортних засобів”, – передає ВолиньPost.

Зауважимо, що на відео, оприлюдненому Нацполіцією, видно, що у одного із затриманих волинян було безтермінове посвідчення, видане на той час ще першим заступником голови Волинської обласної ради Олександром Пирожиком.

Скріншот з відео Нацполіції

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що чоловіку 30 років, він росіянин, а в Луцьку проживав на вулиці Боженка за тимчасовою посвідкою. Воював в складі батальйону ДУК «Правий сектор» з листопада 2014 року по січень 2015.

Як повідомляв БУГ раніше, 7-го лютого вранці в Мукачеві на вулиці Сєченова сталася стрілянина, внаслідок якої двоє місцевих жителів дістали вогнепальні поранення. За відомостями поліції, заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку.




коментарів: 4
    • Іваничівець тобі по храпальнику може ДАТИ Пирожик. а посвідчення підписав по рішенню комісії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер