<

У школі міста Нововолинськ провели комплексний енергоаудит

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 2.03.2016 / Новини /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Уже більше двох тижнів у Загальноосвітній школі №7 міста Нововолинська проводиться комплексний енергоаудит будівлі в рамках проекту «Перший крок у переході на використання відновлюваних джерел енергії у м. Нововолинську», що фінансується Європейським Союзом.

Енергоаудит – це процедура, яка відповідає на декілька важливих питань: де і з якої причини в будівлі  відбуваються втрати тепла та електрики, що конкретно необхідно зробити, щоб підвищити енергоефективність будівлі, наскільки покращаться умови перебування після проведення комплексу рекомендованих дій з теплової модернізації і скільки все це буде коштувати.

Відповідно до бюджету проекту на тепломодернізацію 7 школи передбачено близько півмільйона євро, які будуть використані на впровадження енергозберігаючих заходів, рекомендованих енергоаудиторами по завершенню обстеження.

При проведенні енергоаудиту була використана сучасна технологія «Blower-Door Test», завдяки якій можна точно з’ясувати рівень збереження тепла в будинку і виявити місця витоків повітря, які неможливо встановити іншим способом.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок