<

У ще одного нардепа коронавірус, засідання Ради перенесли

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:42 | 25.03.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Вже четвертий депутат Верховної Ради заразився коронавірусом, це – позафракційник Сергій Рудик. Засідання парламенту перенесли з 26 на 28 березня.

Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на телеграм-канал колишнього народного депутата Сергія Лещенка в Телеграм.

 “Кількість хворих нардепів вже складно порахувати, мінімум – п’ятеро (УП відомо про чотирьох). У вівторок підтвердився коронавірус у депутата Сергія Рудика”, – йдеться в дописі.

Українська правда намагалася додзвонитися до Рудика, але він не брав слухавку.

Окрім того, за інформацією Лещенка, засідання Верховної Ради, заплановане на четвер, переноситься. Попередньо – на суботу. Це буде вирішено в п’ятницю на зборах фракції “Слуга народу”.

За словами екснардепа, причина полягає в тому, що багато депутатів бояться приходити в Раду через коронавірус.

Джерела УП у фракції “Слуга народу” підтвердили перенос засідання Ради. Кажуть, поки переносять на суботу через неготовність законопроектів щодо соціального забезпечення, економіки і перерозподілу бюджету. Їх треба ще обговорити.

Нагадаємо, 18 березня стало відомо, що у члена депутатської групи “Довіра” Сергія Шахова виявили коронавірус.

Згодом коронавірус виявили ще у двох депутатів: члена фракції “Опозиційна платформа – За життя” Олександра Лукашева та представника фракції “Слуга народу” Руслана Горбенка. У депутата групи “Довіра” Сергія Вельможного коронавірусу не виявили, але його син захворів.




один коментар
  1. один відсоток депутатиків мають віруса, а населення не хворіє…. щось тут не так

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа