<

У ще одного депутата виявили захворювання на COVID 19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 23.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У депутата фракції «Опозиційна платформа – За життя» Олександра Лукашева 22-го березня діагностували коронавірус, у Руслана Горбенка зі «Слуги народу» ще перевіряють тест.

Про це повідомляють співрозмовники Української правди у депутатському корпусі.

“Експрес-тести (Лукашева)  були негативні, ПЛР (тест методом полімеразної ланцюгової реакції – ред.) підтвердив”, – зазначило джерело.

Перші тести Лукашева були негативні, однак у неділю, 22-го березня прийшло підтвердження про коронавірус із останнього забору біоматеріалу.

Минулого тижня депутат ОПЗЖ мав температуру, зараз почувається краще.

На позачерговому засіданні Верховної Ради 17-го березня Лукашева не було. Востаннє він був на освітньому комітеті 10-го березня.

Депутата Горбенка поставили на ще одне дослідження, його перевіряють.

Крім того, за даними Сергія Лещенка14 випадків коронавірусу, виявлених у Києві, – це пасажири одного літака, який прилетів із Женеви. Серед пасажирів була група осіб, які святкували 8-ме березня на елітному гірськолижному курорті Куршевель (Франція).

Як повідомив 22-го березня Громадському в.о. директора Київського лабораторного центру МОЗ Сергій Чумак, із 14 нових випадків у Києві – більшість на самоізоляції і почуваються нормально.

Усі вони повернулися з подорожей в Іспанію, Німеччину, Швецію і Еміратів. Ще 3 відпочивали на курорті Куршевель у Франції.

За інформацією Лещенка, серед цих трьох був і депутат ОПЗЖ Сергій Шахов, у якого вперше серед депутатів діагностували коронавірусне захворювання COVID 19.

Нагадаємо, Сергія Шахова госпіталізували з пневмонією. Він заявляв, що заразився в Україні.

Лабораторний тест члена депутатської групи “Довіра” Сергія Вельможного на коронавірус показав негативний результат, а в його сина був позитивний.

Читайте також:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер