<

У Шацькій об’єднаній територіальній громаді розпочалися вибори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 27.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

27 березня, у Шацькій об’єднаній територіальній громаді розпочалися вибори.

Про це повідомляє Офіс реформ у Волинській області.

На перші вибори депутатів Шацької селищної ради Шацької селищної об’єднаної територіальної громади та Шацького селищного голови з бюджету виділено 232,3 тисяч гривень.

Вибори у Шацьку завершить процес створення об’єднаної громади, і вона перейде на прямі відносини з державним бюджетом, отримає додаткові ресурси та повноваження, сформує власні виконавчі органи і зможе нарешті почати активно розвивати свою територію.

До складу об’єднаної територіальної громади увійшли, окрім самого Шацька, Самійличівська та Прип’ятська сільські ради.

Нагадаємо, що у березні-квітні 2016 року перші місцеві вибори призначено у 13 об’єднаних територіальних громадах. Таким чином процес добровільного об’єднання завершать ще близько 50 місцевих рад.

ЦВК призначила на 27 березня та 24 квітня 2016 року перші вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 13 об’єднаних територіальних громадах різних регіонів.

25 жовтня 2015 року перші місцеві вибори пройшли у 159 об’єднаних територіальних громадах (загалом об’єдналися близько 800 місцевих рад). Зараз вони самостійно формують свої бюджети, готують програми розвитку своїх територій та інвестиційні проекти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер