<

У селі Локачинського району священик московського патріархату не пускав вірян до храму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:04 | 18.04.2019 / Новини / , /
Перегляди
11
/ коментарів 5

Церковний конфлікт між громадою та священиком спалахнув у селі старий Загорів Докачинського району. В результаті виникла штовханина та застосування сили.

Про це йдеться у сюжеті 5-го каналу, – пише ВолиньPost.

У селі Старий Загорів більшість мешканців вирішила перейти до Православної Церкви України і вже юридично зареєстрували свою громаду.

Утім священик московського патріархату проти цього, людей до церкви не пускає і зачинив її на замок. Щоб потрапити до храму, людям довелося застосовувати силу.

«Не пускали нас до церкви, тому ми були змушені зривати замки…Ми тут на законних правах. Священик повинен громаду зближувати. А він ( священик, – ред) співав за упокой Томосу. То він не повинен брати до рук чашу і інших людей сповідати», – розповів мешканець села Віталій Політило.

Після тривалих суперечок церкву представники проукраїнської більшості таки відстояли. Утім, коли зайшли до храму недорахувались церковного начиння.




коментарів: 5
  1. зібрати цих хто за російську церкву завезти на схід на місяць хай подивляться як вбивають наших братів,батьків , дітей і гроші які несуть до церкви за свічки і т.д за них куплена ця куля можливоїм дойде до голови кщо отець анатолій такий вірний богу хай скаже :люди та хоть на китайській буду правити тільки ходіть до церкви і не сваріться і гроші які ви носите хай допомогають народу України а не ……. А це скритий сеператюга

  2. Який початок, такий і кінець буде. Це я до того, що і їх виженуть:) Наш народ дикий. Варто признати, що від цивілізації ми безкінечно відстали

  3. Який початок, такий і кінець буде. Це я до того, що і їх виженуть:) Наш народ дикий. Варто признати, що від цивілізації ми безкінечно відстали

  4. Прокацапське бидло є в кожній громаді ,але здорових сил більше і вони переможуть .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа