<

У розстрілах Майдану підозрюють 23 екс-беркутівців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:21 | 17.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Києві розпочався суд щодо вбивства активістів.

У розстрілах учасників Євромайдану брали участь 23 екс-співробітники спеціальної роти Беркута. Про це сьогодні під час перерви судового засідання повідомив прокурор ГПУ Яніс Симонов, передає ЛІГА.net.

“Фактично було 23 бійця і три керівники: Сергій Кусюк, командир полку особливого призначення Беркут, який перебуває в розшуку, Дмитро Садовнік, командир спецроти Беркута, перебуває в розшуку, і Олег Янишевський, заступник командира спецроти, заарештований”, – повідомив Симонов.

Зазначимо, що сьогодні Святошинський районний суд Києва розпочав розгляд по суті справи п’яти екс-беркутівців, обвинувачених у вбивствах 48 активістів Майдану 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській в Києві: Олега Янишевського, Сергія Тамтури, Олександра Маринченка, Павла Аброськіна і Сергія Зінченка.

Під час засідання прокурори зачитали частину обвинувального акта. Слухання справи екс-беркутівців продовжиться 19 травня о 11:30. П’ятьох колишніх беркутівців підозрюють у вбивствах 48 учасників Майдану і пораненні ще 80.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер