<

У російському Магнітогорську обвалився під’їзд, є жертви

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 31.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Магнітогорську Челябінської області РФ через вибух газу обвалився під’їзд житлового будинку, загинули 4 особи, ще 4 госпіталізовані, доля 68-ми людей лишається невідомою.

Кількість жертв вибуху в житловому будинку в російському Магнітогорську зросла до чотирьох осіб, ще четверо госпіталізовані, доля 68-ми залишається невідомою. Про це пише УП, з посиланням на ТАСС.

За словами самого губернатора Челябінської області Бориса Дубровського, під час вибуху газу в будинку перебувало 120 осіб, хоча, як відомо, в ньому прописані 1,1 тисяч мешканців.

Він повідомив також, що 16 людей евакуйовані і 28 вийшли на зв’язок. За його словами, під завалами можуть бути близько 50 осіб, при цьому в місті зараз 20 градусів морозу.

У прес-службі губернатора регіону повідомили, що вибух призвів до обвалення під’їзду з 1 до 10 поверхів, під завалами можуть бути люди.

Рятувальники евакуюють мешканців сусідніх під’їздів постраждалого будинку.

“У Магнітогорську на проспекті Карла Маркса в газифікованому 10-поверховому панельному 12-під’їздному житловому будинку 1973 року побудови сталося обвалення перекриттів з третього по 10-й поверхи над аркою між шостим і сьомим під’їздами, пошкоджено 48 квартир, у яких проживали до 110 осіб”, – повідомили в МНС.

Усього в будинку 622 квартири.

https://www.instagram.com/p/BsCXWcSHiBR/?utm_source=ig_embed

У прес-службі губернатора повідомили, що постраждалим мешканцям нададуть тимчасове житло, а експертиза покаже, чи потрібно розселяти будинок повністю.

В наслідок обвалення під’їзду житлового будинку в результаті вибуху газу у Магнітогорську Челябінської області РФ оголосили режим надзвичайної ситуації.

https://www.instagram.com/p/BsCb5dIH_Jx/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер