<

У Росії заочно заарештували нардепа Парасюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:55 | 11.10.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Слідчий комітет Російської Федерації заочно заарештував чотирьох громадян України за “напад” в 2014-2016 рр. на російські дипустанови в Києві і Львові.

Про це повідомили в прес-службі російського відомства в середу, 11 жовтня.

Згідно з повідомленням, слідство встановило причетність до “нападу” в 2014 році на посольство РФ в Києві Володимира Романцова, Олексія Бакая і Володимира Назаренка. Крім того, до “нападу” в березні 2016 року на генеральне консульство РФ у Львові і “наруги” над прапором Росії причетний народний депутат Володимир Парасюк.

“На підставі зібраних слідством доказів, в тому числі відеозаписів, отриманих з відкритих джерел, і результатів судових експертиз, винесені постанови про притягнення зазначених осіб як обвинувачених у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 360 КК РФ (напад на установу, яка користується міжнародним захистом, скоєний з метою ускладнення міжнародних відносин). Назаренко і Парасюк також звинувачуються в скоєнні злочину, передбаченого ст. 329 КК РФ (наруга над Державним прапором Російської Федерації)”, – додали в СК РФ.

Зазначається, що зазначені особи оголошені в міжнародний розшук і за клопотанням слідства судом щодо них заочно обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер