<

У Росії після блокування Telegram планують заборонити VPN-сервіси

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:02 | 15.04.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Держдума Росії у зв’язку з блокуванням месенджера Telegram проаналізує необхідність законодавчо виключити використання VPN-сервісів.

Про це “РИА Новости” заявив заступник голови комітету Держдуми РФ з інформаційної політики, інформаційних технологій і зв’язку Володимир Крупенников – пише Економічна правда

“Роскомнадзор ще не стикався з блокуванням такого масштабу. Зараз ми подивимося, чи буде потрібно приймати додаткові законодавчі заходи, щоб виключити використання VPN, відповідно, будемо думати, як це зробити”, – сказав Крупенников.

13 квітня Таганський суд Москви ухвалив заблокувати месенджер Telegram на території Росії за відмову передати ФСБ ключі шифрування від листування користувачів.

У своєму телеграм-каналі Павло Дуров, коментуючи блокування Telegram, заявив, що конфіденційність у мережі не продається, а права людини не мають бути скомпроментовані зі страху чи жадібності.

Адвокати міжнародної правозахисної організації “Агора”, яка представляє інтереси Telegram, заявили про плани оскаржити вирок суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа