<

У Росії антиукраїнська істерія досягла вже дитячих майданчиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 5.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Росії антиукраїнська істерія досягла вже правдивих карикатурних форм: місцевому відділенню політичної партії «Справедливої Росії» в місті Югорськ, що в Ханти-Мансійському автономному окрузі, не сподобалася синьо-жовте розфарбування одного дитячого майданчика.

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на блог Варламова

У місті Югорськ, що в Ханти-Мансійському автономному окрузі Російської Федерації, місцевим партійцям пропутінської політичної партії «Справедлива Росія» не сподобалося розфарбування огорожі одного міського дитячого майданчика в кольори національного державного прапора України.

Реакція місцевих «справедливоросів» на яскраві синьо-жовті кольори була просто приголомшливою: вони направили відповідну заяву місцевому прокурору для негайного реагування.

complain

«…На території того ж парку, є огорожа, що огороджує дитячий майданчик. Його пофарбували в кольори українського прапора і малюнок самого паркану дуже сильно схожий на український тризуб. Все це не просто так з’явилося, впевнений, що є умисел», – повідомляють місцевому прокурору один підданий Путіна з «Справедливої Росії».

«У Москві пофарбували купол будівлі в кольори українського прапора, порушників притягнули за статтею «Хуліганство», а це аналогічне діяння. Тим більш, 2 явних факти – це вже тенденція прояву екстремізму на території міста Югорська…», – також вважають «справедливороси»-українофоби із цього міста.

flag




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця