<

У РНБО заявили, що переговори з Іраном щодо повернення «чорних скриньок» складні та напружені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:09 | 20.01.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
207
/ Коментарі відсутні

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов заявляє, що з Іраном тривають постійні «складні й напружені» переговори про повернення «чорних скриньок» збитого 8-го січня літака української компанії «Міжнародні авіалінії України».

Про це пише Радіо Свобода.

«Звертаюся до вітчизняних та іноземних засобів масової інформації з проханням займати виважену і відповідальну позицію стосовно висвітлення питання щодо повернення в Україну «чорних скриньок» літака Boeing-737-800 української компанії «Міжнародні авіалінії України», збитого 8-го січня 2020=го року в Ісламській Республіці Іран.

Інформаційний ажіотаж, маніпуляції навколо цієї теми, поширення неперевіреної інформації значно ускладнюють переговорний процес і можуть негативно вплинути на його результативність», – цитує Данілова 19-го січня пресслужба РНБО.

Раніше, 19-го січня, іранська державна новинна агенція IRNA повідомила, що Іран наразі не планує передавати «чорні скриньки» Києву.

17-го січня Офіс генерального прокурора повторно звернувся до іранських служб із проханням надати «чорні скриньки».

У суботу інформаційне агентство Tasnim повідомило, що Іран підтвердив передачу “чорних скриньок” збитого літака в Україну.

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв що чорні скриньки можуть відправити до РФ та до Франції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер