<

У різних регіонах затримали трьох телефонних “мінерів”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 22.04.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
Співробітники служби безпеки затримала трьох осіб, які здійснили неправдиві телефонні повідомлення про нібито замінування різних об’єктів у Запорізькій, Сумській та Волинській областях.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

“Співробітники СБУ затримали трьох осіб, які здійснили неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру у різних регіонах нашої країни”, – ідеться в повідомленні.

Зокрема, у Бердянську на Запоріжжі оперативники спецслужби спільно з поліцією викрили місцевого жителя, який у стані алкогольного сп’яніння зробив анонімне повідомлення щодо “мінування” будівлі міського кінотеатру. Тоді довелося провести повну евакуацію людей з приміщень закладу.

Крім того, у Сумській області співробітники СБУ встановили та затримали аноніма, який з хуліганських мотивів повідомив про нібито закладену вибухівку у загальноосвітній школі міста Глухів.

На Волині правоохоронці також затримали “телефонного аноніма”, який вигадав історію про мінування обласної клінічної лікарні, через що було проведено часткову евакуацію персоналу та пацієнтів установи.

Водночас у СБУ нагадали, що незалежно від мотивів “телефонних терористів” їхні дії караються позбавленням волі на строк від двох до шести років. За повторний дзвінок зловмисника може бути засуджено терміном від чотирьох до восьми років. За інформацією спецслужби, їм доведеться компенсувати витрати державних та комерційних установ, що зазнали збитків від їх протиправних дій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця