<

У Рівному зіткнулися три транспортні засоби: водій легковика загинув, семеро пасажирів травмувалися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:16 | 24.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

24-го жовтня, близько 16-ї години, у Рівному на вулиці Чорновола трапилась смертельна автопригода за участю Citroen, Geely та маршрутного таксі «Богдан» сполученням «Рівне-Здолбунів».

Про це інформує пресслужба поліції Рівненської області.

Слідчі встановили, що водій автомобіля «Geely CK» — 22-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із маршрутним таксі «Богдан» сполученням «Рівне-Здолбунів» під керуванням 32-річного жителя Радивилівського району. Від удару маршрутка зіткнулась із автомобілем «Citroen Xsara Picasso», яким керував 35-річний житель Рівного.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Geely CK» здійснював маневр обгону легковика «Citroen», перетнувши суцільну лінію.

Внаслідок ДТП загинув водій автомобіля «Geely». У салоні також перебувало троє пасажирів: 20-річна дружина керманича, 48-річна жінка та 62-річнй чоловік. Усіх госпіталізували до лікарні із політравмою. 

Також травмувалися четверо пасажирів із маршрутного таксі: 20-річний житель Здолбунова та троє дітей: 14-ти, 6-ти та 4-х років. За попереднім обстеженням усі отримали закриту черепно-мозкову травму, забої та були госпіталізовані до лікарні. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер