<

У Рівному п’яний експомічник депутата на Audi збив на смерть військового

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 4.01.2022 / Новини / , , /
Перегляди
493
/ коментарі 2

2-го січня по вулиці Соборній у Рівному нетверезий водій збив людину й втік з місця ДТП. Пішохід помер у лікарні.

Втікача затримали патрульні, у нього було посвідчення помічника-консультанта депутата облради, повідомляє Суспільне.

Водія, який їхав назустріч на великій швидкості, а потім збив пішохода, побачили патрульні, повідомила пресофіцерка Нацполіції Рівненщини Катерина Загурська.

«Водій автомобіля не зупинився, а продовжив рух. Поліцейські негайно викликали “швидку” для потерпілого, а орієнтування про автомобіль передали усім патрулям.

На місце ДТП прибув ще один екіпаж, тож патрульні розпочали переслідування втікача», – коментує вона.

Пошкоджений автомобіль Audi вони побачили на вулиці Дорошенка. Пасажир і водій поводили себе агресивно. На них надягнули кайданки, каже Загурська.

«Огляд водія на стан сп’яніння показав, що 24-річний житель села Бармаки, що неподалік Рівного, керував авто нетверезим – 2,10 проміле алкоголю.

Житель Бармаків затриманий. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», – зазначила пресофіцерка поліції.

З власних джерел «Суспільному» стало відомо, що чоловік має посвідчення помічника-консультанта на громадських засадах депутата. Щоправда, йдеться про обласного обранця попереднього скликання.

Катерина Загурська зазначила, що пішохід потрапив під колеса автомобіля, коли перетинав проїзну частину у невстановленому місці.

Від отриманих травм через кілька годин він помер у лікарні. При ньому не було документів. Згодом поліцейські встановили, що це 27-річний костопільчанин – військовослужбовець у відпустці.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху людиною, яка керує транспортом в стані сп’яніння й спричинила смерть пішохода.

За законом за це передбачене покарання – позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортом до десяти років.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок