<

У рівненському супермаркеті покупці зафільмували щура, який застряг серед пакетів молока

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:52 | 21.02.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Щура, який сидів на пакетах із молоком у супермаркеті, зафільмували покупці в Рівному.

Коли підійшли до гризуна, він спробував утекти. Але невдало, бо йому притисло хвоста, – повідомляє ТСН.

20-секундне відео в Мережі вже переглянули десятки тисяч користувачів. Серед них були й фахівці Держпродспоживслужби, які вже з’ясовують, що хвостатий гість робив посеред продуктового супермаркету.

Щур на пакетах молока спочатку ніби позує на камеру відвідувачів. А потім хоче дати драпака, але не може – хвіст прищепило. Гризун аж пищить.

Тутешні працівники випадок воліють не коментувати.

«Вперше таке в магазині бачу. Я ніколи не помічала гіршої якості товарів. Може, в когось з сумки втік щур», – припускає покупець.

Одні очам своїм не вірять. Інші вже бачили ці кадри в соцмережах і тепер утримуються від купівлі тутешньої молочки.

Відвідувачі з Держпродспоживслужби побачили в Мережі кадри з хвостатим у головній ролі і прийшли подивитися, чи справді в супермаркеті водяться гризуни. Візит фахівців не перевірка, адже проводять її лише після письмової заяви від споживачів. А її не було. Тож оглянути весь магазин зможуть лише, якщо в супермаркеті підуть на зустріч. У такому разі обіцяють розказати як боротися з гризунами, бо труїти їх тут не можна – небезпека для людей. 

«Тут мають бути лише механічні ловушки і такі на сучасному етапі є липучки, тобто якщо гризун біжить, він прилипає», – каже керівник Рівненського міського управління ГУ Держпродспоживслужби Анатолій Сасовський.

Наразі супермаркету не загрожує ні штраф, ані закриття на час вилову щурів. Бо ще треба з’ясувати: пацюк – тутешній мешканець чи принесений гість. Тож відвідувачам доводиться ризикувати і вирішувати, чи безпечна місцева молочка, покладаючись на інтуїцію.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок