<

У Рівненській області склали адмінпротокол на жінку, яка розповсюдила фейк про дезінфікуючий вертоліт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:29 | 29.03.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Рівненській області склали адмінпротокол на жінку, яка розповсюдила фейк про дезинфікуючий вертоліт.

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області.

До Рокитнівсього відділення поліції надійшли матеріали із управління СБУ в Рівненській області за фактом поширення неправдивих чуток 42-річною жителькою села Більськ Рокитнівського району.

Вона розповсюдила неправдиву інформацію в соцмережі про те, що уночі вертоліт буде здійснювати дезінфекцію від коронавірусу, тож усі повинні знаходитись вдома із зачиненими вікнами із 23-ї до 05-ї години.

Працівники УСБУ провели перевірку та встановили, що до правопорушення, яке в умовах карантину може викликати паніку серед населення, причетна 42-річна жителька Рокитнівщини. Правоохоронцям вона зізналася, що дійсно вказану інформацію розмістила у соціальній мережі, не знаючи, достовірна вона чи ні.

Поліцейські склали на жінку адміністративний протокол за статтею 173-1 КУпАП (поширення неправдивих чуток), а матеріали скерували до суду для прийняття рішення. 

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу в розмірі від 170 до 255 гривень або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти процентів заробітку.  




один коментар
  1. Ідіоти, в інтернеті куча таких повідомлень було, а зловили якусь нещасну жительку села, краще реальною роботою займіться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер