<

У рф проблеми з навчанням і оснащенням призваних та мобілізованих – британська розвідка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 5.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
108
/ Коментарі відсутні

Британська розвідка вбачає значні проблеми з розміщення, навчання, оснащення та розгортання призваних та мобілізованих у росії для бойових дій в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомила британська розвідка у твіттері.

Як нагадують автори звіту, 30-го вересня 2022 року президент росії володимир путін підписав указ про проведення чергового осіннього призову, який передбачає підготовку 120 тис. призовників.

За законом ці призовники не можуть бути відправлені за межі росії. Це окремо від тих осіб, які мобілізуються в рамках наказу про «часткову» мобілізацію від 21-го вересня 2022 року.

Призовний цикл розпочнеться не 1-го жовтня, як зазвичай, а на місяць пізніше – 1-го листопада. На думку представників британської розвідки, пізній початок призовного циклу може вплинути на здатність росії навчати та екіпірувати велику кількість нового призовного персоналу.

«Проблеми з розміщення, підготовки, оснащення та дислокації мобілізованого та військовозобов’язаного особового складу є значними. Недоліки в російській адміністративній та логістичній системах продовжуватимуть підривати ці зусилля», – констатує британська розвідка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер