<

У Ратнівському районі викрили незаконну схему ввезення техніки відомих європейських брендів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:47 | 14.05.2020 / Новини / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

У Ратнівському районі під час операції «Щит» викрили протиправну схему ввезення техніки відомих європейських брендів в Україну.

Про це інформують у ДФС у Волинській області.

Ці товари ввезли на територію України з приховуванням від митного контролю через пункти пропуску Волинської та Галицької митниць Державної митної служби України, а також з використанням так званої схеми “піджаки”, шляхом подрібнення партії товарів (50 кг, 500 євро на одну особу).

У подальшому вказану техніку ділки реалізовували замовникам за готівкові кошти, в тому числі через інтернет без сплати будь-яких обов’язкових платежів.

Під час проведення слідчих дій у Ратнівському районі обстежили складське та торгове приміщення, де виявили та вилучили величезний асортимент контрабандних товарів, який користується попитом на внутрішньому ринку України. За попередніми оцінками вартість вилучених товарів становить понад 1 мільйон гривень.

Наразі тривають заходи щодо визначення фактичної вартості незаконно ввезених на територію України товарів, завданих державі збитків та кола осіб причетних до протиправної схеми.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа